Tjenester

Montasje

Vi vet at for deg så er det tre ting som gjelder når vi skal montere:

  1. At vi bruker kortest mulig tid på byggeplass.
  2. At våre montører snakker norsk.
  3. At monteringen har høy kvalitet.

Vi legger derfor vår prestisje i disse tre punktene. Både i produktutvikling og produksjon har vi fullt fokus på å kutte ned tid på byggeplass, og våre norskspråklige montører er spesialtrent til å gjøre unna monteringen så raskt og nøyaktig som mulig.

Dette er selve kjernen i det vi ønsker å levere til deg.

 

Produksjon

Vår fabrikk i Hunndalen ligger vegg i vegg med hovedkontoret vårt. Det gir oss en unik fordel i forhold til konkurrenter som enten importerer fra andre produsenter – eller har sin produksjon i utlandet. Der våre konkurrenter aldri møter “sine” fabrikkarbeidere, spiser vi lunch og drikker kaffe med våre. De er våre kollegaer, og ikke underleverandører – og det utgjør en enorm forskjell for deg, og betyr at vi har full kontroll på kvalitet og nøyaktighet i produksjonen.

 

Produktutvikling – Vi kan skreddersy etter dine behov

Vår fantastiske stab med håndplukkede produktutviklere er her for deg. Med unik kjennskap til vårt utfordrende og værharde land, har de med geniale løsninger vist sin verdi – gang på gang.

Vi vil ubeskjedent hevde at våre produktutviklere er best i Norge på løsninger med glass og aluminium. For deg vil vi være en kompetansepartner og kan skreddersy etter dine behov, slik at du med trygghet kan se utenfor standardløsninger.

 

Prosjektering – For deg, eller i samarbeid med deg.

Med egen produktutviklingsavdeling, og lang erfaring innen utallige prosjekter med stor spennvidde, så kan vi ta oss av hele, eller deler av prosjekteringen rundt de løsningstyper du ønsker av oss. Vi kan enten ta stafettpinnen, og levere et eller flere ferdige løsnings-alternativer, eller være en samarbeidspartner – der vi sammen kommer frem til de mest optimale løsningene.

 

Service

Høy kvalitet med deg i sentrum, og norskspråklig i alle ledd.
Vi leverer på tid, til avtalt pris, og vi er norskspråklige i alle service-ledd. Vi bruker kortest mulig tid på byggeplass, og har dette i tankene når vi utvikler og produserer våre produkter. Vi er et 100% norsk firma, med både salg, produktutvikling og produksjon i Norge. Det gjør at du kan få direkte kontakt med alle som er involverte i de produktene vi leverer til deg – enten det er sveiseren eller designeren.

Vår service er unik i bransjen, og hele vår bedrift er her for å gi deg en best mulig opplevelse.

 

Teknisk rådgivning

Du er velkommen til å høste av vår erfaring og kompetanse.
Vi ønsker deg velkommen til å bruke oss – med vår lange erfaring, og vår utviklingskompetanse – som rådgiver innen relevante, tekniske løsninger. Vi har erfaring og kompetanse innen alt fra produktutvikling, design, og løsningsbruk, til effektivisering av montering og tidsbruk på byggeplass – og vil bistå deg med teknisk rådgivning i alle prosjektfaser.

 
 
 

KONTAKT OSS

Send oss en forespørsel
så svarer vi så fort som mulig

  • Vennligst fyll inn navnet ditt.
  • E-post er mangelfull.
  • Mobilnummer mangler.
  • Vennligst send oss en melding.