Vi søker skarpinger!

Den viktigste ressursen for å lage landets beste fasade- og balkongprodukter er ikke stål, glass og aluminium. Nei, det er det menneskene som tegner, selger, utvikler, produserer og monterer produktene som er. Det vi kan tilby er et arbeidssted som er fremoverlent og som samhandler med noen av landets mest kompetente aktører og fagmiljøer, som Sintef og Hydro.

Vi er alltid på jakt etter nye folk med nye idéer og perspektiver som kan fylle mange roller, men felles for alle er at de er smarte, inspirerende, idérike eller nytenkende. De har et kaldt hode som både kan tenke klart og kan komme opp med gode idéer. De er det vi liker å kalle skarpinger.

Er du interessert i å jobbe med oss? Send en åpen søknad, eller søk på en av de spesifikke stillingene vi har utlyst under. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Sylskarp? Vi vil gjerne ha flere lærlinger!

Vi vil uten blygsel påstå at vi er et av de beste lærestedene man kan tenke seg for kommende fagarbeidere som skal ut i lærling-praksis. Dessuten ansetter vi mer enn gjerne direkte fra skolebenken for å holde oss vitale og relevante. Faktisk har vi en snittalder på kun 40 år – det gjør oss til en ung organisasjon med store ambisjoner og planer!

Produktfeltet vårt gjør at en lang rekke fagretninger vil få en givende, lærerik og inspirerende lærlingperiode hos oss. Her vil man få tillit og muligheter for å bidra helt ned til produktutviklingsnivå, siden vi har utvikling og produksjon i Norge – en unik mulighet man ikke finner på særlig mange andre læresteder.

Enten du går teknisk allmennfaglig linje, studerer til å bli glassmester eller skal bli industrimekaniker, vil Sagstuen være et sted du får spisset utdanningen og får et mesterbrev som gjør deg relevant i en rekke andre bedrifter og bransjer.

 

Vi er tverrfaglige

Lurer du på om ditt yrkesfag er relevant for oss? Ta en prat! Vårt fagfelt er såpass bredt at mange fag og spesialiseringsretninger kan være aktuelt for oss. Spesielt ser vi dette i sammenheng med produktutvikling og det grønne skiftet vi står midt i. Vi implementerer automatiseringsløsninger og nye teknologiske løsninger som solcelleteknologi, for å nevne noe.

Tverrfaglighet gir også en kultur hvor det er naturlig å trekke på hverandres kunnskap. Det gir god takhøyde, uformell atmosfære, lite byråkrati og korte beslutningsveier. For å si det enkelt: Vi ansetter ikke folk for å fortelle dem hva de skal gjøre, vi ansetter for at de skal fortelle oss hva vi bør gjøre.

I Sagstuen kan du med andre ord være med på å forme vår og egen fremtid.

LEDIGE STILLINGER